Specialist in Reclame

Wij zijn een snel groeiende drukkerij die sinds 2001 in de branche actief is. Al meer dan 20 jaar stellen we onze klanten tevreden met unieke designs en kwaliteit werkzaamheden.

– Samen bouwen we aan effectieve reclame gericht op uw doelgroep!

Advies van een echte reclame expert.

Onze expert komt op locatie en bekijkt de mogelijkheden.

Designs ontworpen voor jouw doelgroep.

Kies uit enkele designs of wij ontwerpen deze voor je.

Kwalitatief, duurzame materialen.

Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen.

Goede reclame hoeft niet duur te zijn.

Geproduceerd en geplaatst op een kosten efficiënte wijze.

Missie

Wij vonden het een gat in de markt dat de prijzen zo hoog lagen en dat je niet de verwachte kwaliteit en superieure design ervoor terug kreeg. Wij besloten om het anders aan te pakken en werkzaamheden van hoger kwaliteit tegen lagere tarieven te produceren. Wij streven dan ook om topkwaliteit tegen de laagste tarieven te leveren.

Visie

We zijn al meer dan 20 jaar in de branche en zijn aardig gegroeid. Echter, willen wij het niet hierbij houden en uitbreiden. Samen met ons sterke team van designers, producenten en monteurs zullen we onze doelen snel behalen!

Daarom kies je voor Specialist in Reclame

Snel & eenvoudig
Je hoeft niet veel moeite te doen. Wij verzorgen alles van A tot Z. Het design, de productie en de montage is snel gebeurd. Ons team van specialisten nemen alle taken van je over. Je hoeft enkel jouw wensen door te geven, de rest is aan ons!

Kwalitatief en goedkoop

Wij werken enkel met de beste kwaliteit materialen en de nieuwste technologie apparatuur. Wij vervullen jouw wensen zorgvuldig en gaan te werk met precisie. Wij zijn van mening dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Doordat wij het hele proces zelf uitvoeren, kunnen we de kosten redelijk laag houden en toch kwaliteit leveren tegen lage tarieven.

Eerlijk en betrouwbaar

Omdat wij specialisten zijn in reclame, weten wij ook heel goed dat goed werk, betrouwbaarheid en eerlijkheid wordt beloond. Daarom willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen, een eerlijk advies geven en de beste kwaliteit werk leveren. Want wij weten de belangen van reclame!

guide-icon.png (1)
Wij brainstormen
We nemen jouw wensen in ons op en bedenken de beste mogelijkheden.
ontwikkelen.png
Wij ontwikkelen
Een uniek design, fraai ontworpen volgens jouw wensen.
produceren-icon.png
Wij produceren
Het unieke design wordt door ons geproduceerd van de beste kwaliteit!
monteren-icon.png
Wij monteren
Wij komen langs voor montage en werken het netjes af.
4.5/5 - (6 stemmen)