Gevelreclame

gevelreclame-1-300x200.jpg
gevelreclame-2-300x200.jpg
gevelreclame-3-300x200.jpg
gevelreclame-4-300x200.jpg

Welke gevelreclame kan je bij ons bestellen?

Gevelreclame is het icoon van jouw bedrijfspand. Daarom is het dus van uitermate belang dat je een duidelijk herkenbare, strakke en professionele gevelreclame hebt om jouw bedrijf mee te promoten.

✓ Verlichte gevelreclame
✓ Gevelbestickering
✓ Hoge kwaliteit snijfolie en full color stickers
✓ Gevelreclame met een uniek design (alles is mogelijk!)

Uniek design gevelreclame

Specialist in Reclame verzorgt alles van A tot Z. Je geeft jouw wensen door tijdens een gratis brainstorm sessie. Wij maken een uniek design volgens jouw wensen dat perfect past bij jouw bedrijfspand en produceren vervolgens het ontwerp. Je hoeft zich ook geen zorgen te maken over vergunningen. Wij regelen alles voor je!

✓ Wij denken met je mee
✓ Wij regelen alle vergunningen
✓ Volledig ontzorgd van design tot aflevering!

gevelreclame-5-300x200.jpg
gevelreclame-6-300x200.jpg
gevelreclame-7-300x200.jpg
gevelreclame-8-300x200.jpg

Gratis luchtzuiveraar bij je gevelreclame.

De gevel van jouw bedrijfspand is het gezicht van jouw bedrijf. Ons team van ervaren specialisten ontwerpen een uniek design voor de gevelreclame geheel volgens jouw wensen!

✓ Effectieve manier om op te vallen
✓ Professionele uitstraling van jouw bedrijf
✓ Vergroot jouw herkenbaarheid

Op zoek naar kwalitatieve gevelreclame gemaakt van duurzame materialen?
Dan zit je bij Specialist in Reclame op de juiste plaats! Wij waarderen het dat je
voor ons hebt gekozen. Daarom helpen wij je om jouw klanten in een schone
en veilige omgeving te ontvangen. Je krijgt bij je bestelling een gratis Philips
800 Series luchtzuiveraar, zo is de lucht in jouw bedrijf altijd van topkwaliteit!

Onze naam zegt het al, wij zijn DE specialist als het om reclame gaat.Wij
ontwerpen de gevelreclame die bij jouw brand past en dit aan een gunstige
prijs. Zelf hoef je niet veel moeite te doen, ons team van specialisten zorgt
ervoor dat jouw ideeën tot leven komen!

Hoe werkt het?
#1. Schrijf je in voor een gratis brainstormsessie
2. Maak een afspraak, we komen vrijblijvend bij jou langs
3. Deal afgesloten? Je ontvangt bij de levering van jouw vernieuwde gevelreclame
een gratis Philips 800 Series luchtzuiveraar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Vraag een vrijblijvende offerte aan!
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 256 MB.

   Zo gaat Specialistinreclame.nl te werk!

   Plan online jouw gratis brainstormsessie.

   Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Onze reclame expert komt langs bij jouw op locatie.

   Samen bespreken we welke doelen je wilt behalen met jouw reclame.
   Wat is de missie en visie?

   Design en ontwerp door Specialistinreclame.nl

   Na de bezoek op locatie en het opstellen van de offerte creëren wij enkele designs op maat.

   Montage en afwerking door onze specialisten

   Onze experts produceren en monteren jouw bedrijfsreclame bij jou op locatie. Ready, Steady Go!

   Daarom kies je voor ons

   Specialist in Reclame

   Ons team van gespecialiseerde designers en ontwerpers zorgen voor een uniek design waarmee jouw bedrijfspand niet alleen zal blinken, maar ook zorgt voor een professionele uitstraling!

   ✓ Kwalitatief afgewerkt
   ✓ Reclame voor binnen en buiten
   ✓ Altijd 3 jaar garantie
   ✓ Deskundig advies door een reclame specialist
   ✓ Top kwaliteit tegen scherpe prijzen

   smily-kids-1-scaled
   taria-west-1-1-300x199.jpg
   zam-zam-1.jpg
   maasland-300x200.jpg

   Gevelreclame verlichting

   Overweeg je gevelreclame verlichtingLichtreclame is een effectieve manier om op te vallen. Hierbij kan je denken aan het verlichten van je gevelreclame door middel van NEON verlichting of LED verlichting. Hierdoor valt de verlichting van de gevelreclame goed op in het donker. Het aanlichten van de verlichting kan van achteren worden gedaan, wat ook wel ‘backlit’ wordt genoemd. Maar het aanlichten van de verlichting kan ook van voren gedaan worden, wat ook wel ‘frontlit’ wordt genoemd. Afhankelijk van je behoefte kan je de lichtintensiteit afstellen. Daarbij is het goed om vast te stellen dat de verlichting gelijkmatig en onveranderlijk werkt.

   Vergunning voor gevelreclame

   Weet je niet hoe de aanvraag voor de vergunning van je gevelreclame in zijn werking gaat? Geen zorgen, specialistinreclame.nl verzorgt het gehele proces! Je bent dus volledig ontzorgd en betaalt pas bij oplevering. Wij maken designs die passen bij jouw huisstijl en monteren deze zonder extra kosten.

   Wanneer wij voor de verlichting van je gevelreclame zorgen, is het buitengewoon van belang dat de gevelreclame ten eerste goed aansluit op de huisstijl van je winkel, kantoor of überhaupt bedrijf. Zodoende kom je goed zichtbaar tot uiting en zullen klanten of potentiële klanten je eerder herkennen, wat weer zorgt voor een betere naamsbekendheid van je merk! De materialen waaruit je dan kunt kiezen voor de reclame van de gevel zijn onder andere acrylaat, messing of RVS. Onze specialisten zullen je graag voorzien van vrijblijvend advies wanneer je ons contacteert.

   Gevelreclame LED verlichting of NEON verlichting?

   Gevelreclame LED is doorgaans de meest gebruikte vorm voor verlichting. Het is opmerkelijk dat hier steeds meer voor wordt gekozen in Nederland. Dat het bijzonder energiezuinig is één van de grote redenen om voor LED te gaan.

   Ten opzichte van de NEON verlichting is de LED relatief milieuvriendelijker waardoor het ook steeds vaker wordt gekozen.

   Als we spreken over gevelreclame met LED, denk hierbij dan aan:

   • LED reclameborden
   • LED reclamemasten
   • LED zuilen
   • LED videowall
   • LED schermen (indoor & outdoor)
   • LED scherm aanhanger
    Zoals je al hebt kunnen merken, zijn er vele opties beschikbaar voor gevelreclame met LED verlichting. Aan de hand van een braimstormsessie kunnen onze specialisten in reclame helpen met het uitkiezen wat het beste past bij jouw bedrijf!

   Gevelreclame kosten

   Benieuwd naar wat de kosten zullen zijn voor gevelreclame? Onze experts maken een vrijblijvende offerte op maat. Wel kunnen we vertellen dat gevelreclame niet zo duur is als je denkt. Het kan namelijk goedkoper dan bij de concurrentie, dit komt voornamelijk omdat wij op grote schaal inkopen doen bij de leverancier en hiermee een lage prijs kunnen garanderen. Opvallen met een klein budget? Gevelbestickering is bijvoorbeeld erg gunstig in prijs. Vraag direct jouw gratis offerte aan of plan een gratis brainstormsessie in met één van onze reclame specialisten.

   Wat zijn de voordelen met gevelreclame met LED?

   Uiteraard is de meest belangrijke voordeel het extra opvallen, goed mogelijk dat de gevel van jouw bedrijfspand de enige is met een verlichte gevel. Dat maakt jouw bedrijfspand uniek en extra opvallend. Bovendien is LED gevelreclame erg betaalbaar en duurzaam. Een slimme investering.

   Op straat zul je daarom vooral gevelverlichting treffen die met LED zijn aangebracht. Verder kan de bedrading bij LED zodanig worden geordend, dat elke vorm van uiting (afbeelding, logo of letters) prima tot zijn recht kan komen. Zo kan elke uiting separaat worden verlicht en zal dit ook een meer sjieke uitstraling geven.

   Acrylox gevelreclame kan alternatief bieden

   Ten opzichte van LED verlichting en NEON verlichting is Acrylox geen verlichting. Maar desondanks kan het prima gebruikt worden voor gevelreclame. Acrylox is een vorm van acrylaat, die in meerdere maten en soorten te verkrijgen is. Je naam, logo of letters kunnen hieruit gesneden worden en vervolgens gefreesd worden, wat ook wel simpelweg gladmaken wordt genoemd. Vervolgens kunnen we je naam, logo of letters met behulp van afstandsnokken plaatsen aan de muur, waardoor ze daarmee een stuk van de muur af zullen staan. Als je vervolgens daarop gaat schijnen met verlichting (middels bijvoorbeeld spots), zal je een mooie 3D-effect krijgen, omdat je dan immers een schaduw krijgt op de achtergrond.

   Gevelreclame van Acrylox kan op meerdere ondergronden geplaatst worden. Daarbij maakt het niet uit of dit buiten of binnen moet gebeuren. Dus of de ondergrond nou van aluminium, hout, baksteen of iets anders is, Acrylox kan een prima optie zijn die ten opzichte van de LED verlichting en NEON verlichting ook nog een betaalbaarder is!

   Wij zullen bij dit proces de klant, jou dus, altijd nauw betrekken bij de ontwikkeling van de gevelreclame. Het gaat er immers om dat jij de meest persoonlijke dienstverlening op maat krijgt. Om dit optimaal en daadwerkelijk te kunnen realiseren nemen wij onze klanten altijd mee in het proces bij het ontwerpen van een gevelreclame.

   Proces: ontwerpen van een gevelreclame

   Bij het ontwerpen van een gevelreclame kan je starten met het bepalen van de kleuren eerst. Kleuren die ten opzichte van elkaar een grotere contrast hebben, zullen ook eerder opvallen in de uiting, bijvoorbeeld rood met geel. Bij rood en oranje zou het minder opvallen, omdat de kleuren op elkaar lijken, vooral op afstand. Verder speelt de lettertype ook een rol. Aan de hand van je huisstijl zal dit makkelijker gaan. Als je nog geen huisstijl hebt of iets nieuws wilt? Dan zullen we samen brainstormen over de best mogelijke keuze. Bij SpecialistinReclame.nl hebben wij meerdere LEDprofielen op maat. Je kunt hier gerust een keuze uit maken, uiteraard is maatwerk ook altijd een optie!

   Verder spelen ook de spatiëring en de letterhoogte een rol. Je wilt natuurlijk dat je gevel goed op afstand te zien en te lezen is. Als je naam of merk bijvoorbeeld al uit hoofdletters bestaat, kan je afstemmen of een te grote lettergrootte dan niet te geforceerd overkomt. Aan de hand van concept designs kunnen wij samen met jou opmaken wat de beste optie zal zijn. Als laatst speelt de mate van verlichting ook een rol. Als de letters bijvoorbeeld van binnenuit verlicht worden, zullen ze beter tot hun recht komen ten opzichte van het van buitenaf te verlichten middels spots.

   Gevelreclame letters

   Gevelreclame letters komen in verschillende maten en soorten, en zo ook in profielen. Daarbij kan je denken aan letters die wel van 2 millimeter tot 22 millimeter dik kunnen zijn. Qua hoogte kan je het ook vrij breed (of groot) aanpakken. Uiteraard is het altijd even handig om eerst met een specialist te praten over de mogelijkheden die op jou van toepassing kunnen zijn. Daarbij kun je ook nagaan of wellicht doosletters niet een optie voor je kunnen zijn. Bij doosletters kan je een mooie ambiance creëren rondom de letters met behulp van verlichting. Wij praten gaan graag met je na of doosletters een geschikte keuze zouden kunnen zijn bij jouw bedrijf.

   Gevelreclame met letters kunnen hét icoon zijn van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je goed nagaat hoe je deze wilt hebben en vormgeven. Ook is het belangrijk dat je dit niet zomaar laat doen door iemand die er geen verstand van heeft. Wij zullen je altijd aanraden om een dergelijke opdracht bij een specialist in reclame onder te brengen. Je investeert namelijk in je bedrijf zodoende! Daarom zou je dit niet moeten onderschatten of door een onervaren partij laten doen ons inziens. Vergeet niet, een investering zou zich terug moeten betalen. En misschien wel de beste investering in je bedrijf is het investeren in de reclame en naamsbekendheid van je bedrijf. Je wilt dat je immers herkent wordt en vertrouwen bij klanten of potentiële klanten overbrengt.

   Onze specialisten staan je graag te woord als je nog vragen of twijfels hebt. Het beste dat we in dergelijke gevallen kunnen aanraden is om een brainstormsessie met ons te plannen.

   Tijdens een brainstormsessie kunnen we samen kijken naar jouw eisen, wensen en budget. En op basis daarvan kunnen we de mogelijkheden inzichtelijk maken met betrekking tot de oplossingen die wij kunnen bieden. 

   Raambelettering

   Wil je dat je merk of bedrijfsnaam goed gezien wordt van buiten? Raambelettering kan je daar zeker bij helpen! Met belettering op je ramen zorg je er immers voor de je goed zichtbaar bent voor potentiële klanten. Op de lange termijn kan dit daarom ook meer omzet genereren. De belettering die wij kunnen aanbrengen kunnen bijvoorbeeld middels zelfklevende folie aangebracht worden op je ramen. Dit geldt overigens niet voor letters op zich, ook voor afbeeldingen of logo’s kan je folie gebruiken zodat de afbeeldingen of logo’s goed zichtbaar worden op je ramen.

   Waarom raambelettering kiezen?

   Ten eerste kan je middels raambelettering je merk of bedrijfsmerk goed zichtbaar maken aan de omgeving. Ter aanvulling kan je uiteraard ook de diensten die je verleend ook beletteren op je raam. Zodoende zal je een professionele uitstraling hebben en zullen klanten eerder de neiging hebben om binnen te komen, omdat je al laat weten hoe je ze van dienst kunt zijn. Belettering kan ook helpen bij het laten blinderen van je ramen. In sommige situaties kan het gewenst zijn als bedrijf dat er van buitenaf geen inkijk is naar binnen. Dan kan raambelettering ook een uitkomst bieden uiteraard.

   Professioneel raambelettering aanbrengen

   Wij gaan altijd professioneel te werk bij het aanbrengen van raambelettering. Aan de hand van jouw eisen, wensen en budget zullen wij te werk gaan. Daarbij kan je rekenen op een egale manier van aanbrengen van de belettering, waarbij je geen bubbels zult krijgen onder de belettering. Wij gaan hierbij aan de slag met de beste materialen en middelen. Zodoende zullen wij ervoor zorgen dat jij ook een professionelere uitstraling hebt naar je omgeving toe. Het is aan ons om altijd mee te denken met jou en je te voorzien in de best mogelijke adviezen en oplossingen! Onze specialisten staan je graag te woord als je hier vragen en twijfels over hebt.

   Gevelborden of (verlichte) gevelletters

   Bij gevelborden gebruiken wij de beste materialen en apparatuur. De bedrukking van gevelborden kunnen wij bijvoorbeeld doen op laminaat. De reden dat je voor laminaat kunt kiezen is dat gevelborden vaak worden gebruikt voor lange termijn gebruik. Laminaat is over het algemeen relatief als krasvast materiaal te typeren en kunnen ook nog gemakkelijk onderhouden en/of schoongemaakt worden. Om vast te stellen of laminaat echt geschikt is in jouw situatie, kan je beter een brainstormsessie aanvragen met één van onze specialisten.

   Gevelborden

   Bij gevelborden spreken we meestal van verschillende soorten. Daarbij kan je ook denken aan naamborden, aanduidingsborden, uithangborden etcetera. Ook deurborden worden vaak gekozen als het gaat om gevelborden. Aan de hand van jouw voorkeuren kunnen wij de uiting op de gevelborden vormgeven. Onze specialisten zullen je graag van advies voorzien als je nog niet weet welk soort gevelbord het beste voor je zou zijn. Omdat wij dit al jarenlang door heel Nederland doen, zijn we hier buitengewoon ervaren en gespecialiseerd in. Je bent dus in deskundige handen!

   Gevelletters

   Ten opzichte van gevelborden kunnen gevelletters een interessanter alternatief zijn. Gevelletters kunnen op verschillende manieren gemaakt worden, omdat de keuze hier breder is. De soorten die wij hiervoor beschikbaar hebben verschillen, daarbij kan je denken aan acrylglas of aluminium. Ook trespa kan een oplossing bieden. Andere voorbeelden hiervan zijn gevelletters metaalgevelletters rvs of kunststof gevelletters. Gevelletters kunnen verder ook nog op verschillende onderlagen geplaatst worden. Dit kan zowel buiten op straat of op de buitenmuren van je bedrijf, maar ook binnen op de wanden en muren van je winkel of bedrijf. Daarom kan je bij gevelletters de keuze maken om tot uiting te komen op meerdere plaatsen.

   Lichtbakken

   Verder kun je ook kiezen uit lichtbakken, ook wel simpelweg lichtbak reclame genoemd. Dit kan je ook wel zien als een vorm van gevelreclame. Bij lichtbakken is het dan van toepassing dat de lichtbak reclame aan beide zijden te zien is. Aan de hand van je persoonlijke wensen kunnen wij de vorm voor je regelen. Dus wil je bijvoorbeeld een cirkelvormige, driehoekige, vierkante of een andere vorm qua lichtbak? Wij regelen het! Of heb je nog twijfels over welke vorm de beste past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem! Onze specialisten zullen alvorens het opleveren van het lichtbak altijd eerst met jou nagaan wat het beste zou passen bij jouw bedrijf. Daarbij kunnen we ook verschillende opties en voorbeelden aanreiken, zodat jij prima een overwogen keuze kunt maken!

   Waarom je anders zou kunnen kiezen voor lichtbakken reclame of lichtbak reclame? In sommige gevallen kunnen bijvoorbeeld doosletters niet voor het gewenste resultaat zorgen zoals je zou willen. Dan kan je denken aan bepaalde vormen, logo’s of afbeeldingen die dan niet goed tot uiting zouden komen bij het gebruik van doosletters. Bij een lichtbak kan je ook kiezen uit LED strips of LED modules, welke ook vastgemaakt worden aan de achterwand, gericht met de richting naar de voorwand (voorzijde) van de lichtbak. Wanneer jij dan op de voorzijde letters, logo’s of afbeeldingen hebt laten plaatsen, zullen deze dan keurig verlicht zijn en opvallen.

   Handig bij dergelijke reclames is dat onze specialisten jou van te voren eerst goed zullen informeren over het eindresultaat. Je zult dan bijvoorbeeld concept designs aangereikt krijgen, waarmee jij dan kan bepalen welke de beste optie voor jou kan zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uitstekend welke soort designs de beste kunnen zijn voor welke branche. Dus de kans is zo goed als zeker dat wij dé oplossing zullen hebben voor jou en je bedrijf!

   Wat is gevelreclame?

   Zoals het al duidelijk wordt van de naam gaat het om de reclame op de gevel. Bedrijven, winkels, organisaties en instellingen maken hiervan gebruik om herkenbaar te worden. Het kan gedaan worden in allerlei verschillende vormen. Hierbij kun je denken aan gevelbelettering, reclameborden of bijvoorbeeld lichtreclame.

   4.8/5 - (94 stemmen)

   Wat moet ik aanleveren bij jullie?

   Wat wij nodig hebben is een vectorbestand van jullie logo. Indien van toepassing zouden wij ook graag de PMS-kleuren en de lettertypes ontvangen die zijn gebruikt in jouw logo.

   4.8/5 - (94 stemmen)

   Krijg ik een voorbeeld te zien van de gevel?

   Heb je geaccordeerd met de offerte? Dan maken wij een conceptdesign. Deze krijg je per e-mail of indien gewenst, op locatie. Zo kun je kijken of het aan je wensen voldoet. Anders kunnen wij uiteraard eventuele aanpassingen doorvoeren.

   4.8/5 - (94 stemmen)

   Is een vergunning nodig voor gevelreclame?

   Dit kan verschillen. Dit is afhankelijk van de locatie en het soort reclame die je wenst op de gevel. Wij helpen je uiteraard met de presentatie en houden rekening met de vergunningsvoorschriften.

   4.8/5 - (94 stemmen)

   Vraag ik zelf een omgevingsvergunning aan?

   Tijdens het maken van een designconcept houden wij rekening met de vergunningsvoorschriften. Je kunt het document ook gebruiken tijdens het aanvragen van een vergunning. Het is ook mogelijk dat wij een vergunning voor je aanvragen.

   Vraag ik zelf een omgevingsvergunning aan?

   4.8/5 - (94 stemmen)
   4.8/5 - (94 stemmen)