Gevelbestickering

gevelbestickering_01.jpg
gevelbestickering_1-1.jpg
gevelbestickering_02.jpg
gevelbestickering_03.jpg

Maximaal opvallen

Met een klein budget

Gevelbestickering wordt vaak gekozen door bedrijven die maximaal willen opvallen met een klein budget én is een uitstekende manier van gevelreclame. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale folie dat bijzonder duurzaam is. Deze folie zorgt ervoor dat het er net uitziet alsof jouw reclame op de gevel is gedrukt.

✓ Door heel Nederland
✓ Effectieve reclame doelgericht op jouw doelgroep.
✓ Korte levertijd door eigen productie

Bestickeren van gevels en ramen

Gevelstickers worden gebruikt voor het beletteren van de borden aan de gevel van jouw bedrijf of op de ramen. Dit wordt op een zorgvuldige manier aangebracht, zodat het langdurig mee gaat. Precisiewerk is wat wij doen. Maatwerk is waar wij bekend mee staan.

✓ Volledig ontzorgd van design tot aflevering!
✓ Vast adres voor al jouw bedrijfsreclame
✓ Breng duidelijk jouw boodschap over

raam_bestickeren_1-300x225.jpg
raam_bestickeren_02.jpg
raam_bestickeren_03.jpg
raam_bestickeren-300x225.jpg

Reclame letters op maat

Maatwerk is wat wij leveren. Specialist in Reclame komt gratis bij je langs voor een brainstormsessie en voor de metingen. Aan de hand daarvan ontwerpen wij volgens jouw wensen een uniek design die aansluit met jouw bedrijf. Vervolgens produceren wij het zelf en komen we langs voor montage.

✓ Effectieve reclame doelgericht op jouw doelgroep.
✓ Korte levertijd door eigen productie
✓ Wij denken met je mee

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Daarom kies je voor ons

  Specialist in Reclame

  Ons team van gespecialiseerde designers en ontwerpers zorgen voor een uniek design waarmee jouw bedrijfspand niet alleen zal blinken, maar ook zorgt voor een professionele uitstraling!

  ✓ Kwalitatief afgewerkt
  ✓ Reclame voor binnen en buiten
  ✓ Altijd 3 jaar garantie
  ✓ Deskundig advies door een reclame specialist
  ✓ Top kwaliteit tegen scherpe prijzen

  smily-kids-1-scaled
  taria-west-1-1-300x199.jpg
  zam-zam-1.jpg
  maasland-300x200.jpg

  Zo gaat Specialistinreclame.nl te werk!

  Plan online jouw gratis brainstormsessie.

  Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan. Wij nemen telefonisch contact met je op.

  Onze reclame expert komt langs bij jouw op locatie.

  Samen bespreken we welke doelen je wilt behalen met jouw reclame.
  Wat is de missie en visie?

  Design en ontwerp door Specialistinreclame.nl

  Na de bezoek op locatie en het opstellen van de offerte creëren wij enkele designs op maat.

  Montage en afwerking door onze specialisten

  Onze experts produceren en monteren jouw bedrijfsreclame bij jou op locatie. Ready, Steady Go!

  Altijd opvallen met verlichte gevelreclame

  Door te kiezen voor verlichte gevelreclame kan je garanderen dat jouw pand wordt opgemerkt. Deze methode verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van jouw pand overdag, maar ook ’s nachts, zodat het door iedereen gezien wordt. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl van jouw bedrijf boven de rest uitsteekt; deze methoden hebben een hoge attentiewaarde en zijn een onmiskenbare manier om mensen over uw merk te laten praten!

  Lichtreclame biedt talloze mogelijkheden! Of je nu kiest voor LED-verlichting of neonverlichting, verlichte 3D-letters, logo’s en lichtbakken kunnen jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Voor een extra vleugje verfijning en een impactvolle merkrepresentatie van jouw bedrijf zijn er ook onverlichte of direct verlichte opties beschikbaar.

  Ons team ontwerpt, levert en installeert voor jou de perfecte op maat gemaakte lichtreclame. Of het nu gaat om een eenvoudige lichtbak of een uitgebreide neoninstallatie – wij zijn jouw specialisten in reclame! We komen naar je toe zonder enige druk, zodat we samen, in een ontspannen sfeer, ideeën kunnen brainstormen en het ideale resultaat van jouw aanvraag kunnen creëren. Met onze jarenlange ervaring achter ons weet je zeker dat je met ons aan boord niets mist!

  Wat is het verschil tussen een lichtbak en verlichte letters?

  Op het gebied van verlichte gevelreclame bestaan er twee duidelijke categorieën met duidelijke verschillen daartussen. De belangrijkste variaties liggen met name in de prijs, de vorm en het esthetische uiterlijk – lichtreclame versus lichtletters.

  Verlichte letters onderscheiden zich doordat ze in bijna elke vorm kunnen worden ontworpen, in tegenstelling tot lichtbakken die doorgaans beperkt zijn tot rechthoeken, cirkels of ovalen. Dit biedt ontwerpers veel meer creatieve mogelijkheden. Bovendien kosten verlichte letters doorgaans minder dan standaard lichtbakdisplays.

  Verlichte letters zijn doorgaans duurder dan lichtbakken vanwege de ingewikkelde ontwerpen van elke letter.

  Lichtbakken

  Verlichte reclame wordt gemakkelijk gemaakt met de tijdloze lichtbak. Zijn doel, opgemerkt en herinnerd te worden door iedereen die het passeert. We zullen in dit artikel verschillende ontwerpen en toepassingen onderzoeken, met aan het eind een overzichtelijke classificatie die overeenkomsten, verschillen en gevolgen voor het budget vergelijkt.

  Rechthoekige lichtbakken behoren tot de populairste, vanwege hun vermogen om met gemak grote formaten aan te brengen. Hoewel ze misschien niet subtiel zijn, kunnen ze gemakkelijk een deel van jouw bedrijfsidentiteit worden wanneer ze gepaard gaan met het juiste ontwerp of frame in bedrijfskleuren. Bovendien maken de lage kosten lichtreclame tot een uitstekende investering die moeilijk over te slaan is!

  Bij de keuze van een dubbelzijdig projecterende lichtbak is het zeker de moeite waard om na te denken over ronde of ovale ontwerpen. Deze alternatieven trekken meer aandacht en hebben een grotere visuele aantrekkingskracht dan statische rechthoekige versies. Tal van biermerken hebben al van deze strategie geprofiteerd – de meeste brouwers kiezen een ronde lichtbak voor hun lichtreclame.

  Maak van jouw logo een blikvanger met lichtbakken op maat. Hun vorm zorgt ervoor dat ze niet onopgemerkt blijven – of het nu in een winkelstraat of op een industrieterrein is, je valt zeker op! Wij kunnen hun vorm zo aanpassen dat ze perfect passen bij jouw huisstijlelementen en logo. Voor een nog boeiender uitstraling kies je kleinere vormen voor binnentoepassingen om jouw unieke merkboodschap verder te benadrukken.

  Voorzien van een zwaar uitgevoerde aluminium behuizing gekoppeld aan een acrylplaat bedrukt met dag- en nachtprints, bieden onze vormlichtbakken een onberispelijke verlichting samen met betoverende kleuren. Bovendien is de LED-verlichting energiezuinig voor jouw gemak.

  In visueel ontwerp verwijst diapositief naar afbeeldingen waarbij het lettertype is uitgesneden uit een gekleurde achtergrond. Deze methode geeft jouw lightbox een weelderige uitstraling. Omdat zowel de voorkant als de zijkanten uit één stuk bestaan, ontstaat een uniforme buitenkant voor een optimaal esthetisch effect. Overdag geeft deze afbeelding een superstrakke uitstraling, terwijl ’s nachts alleen de letters helder schijnen, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die aanzet tot ontspanning.

  Door gebruik te maken van ‘doorgaande belettering’ kunnen we de lichtbak een extra opvallend element geven. In tegenstelling tot gewone belettering, komen de letters bij doorlopende belettering van achteren en creëren ze een halo-effect waardoor ze lijken te zweven – wat weer meer attentiewaarde creëert voor jouw bord! Ze lichten niet alleen op, maar stralen ook een mooie gloed rond elk van hen uit.

  Verlichte letters

  Vergeleken met traditionele lichtbakken voegen verlichte of LED-letters een vleugje charisma toe met de extra bonus dat ze volledig aan uw huisstijl zijn aangepast. Deze individuele lichtbakken komen in verschillende vormen zoals lettervormen, afbeeldingen en logo’s. Als het gaat om lichtreclames zijn er twee soorten – Front Lit en Back Lit – waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van wat het beste past bij jouw behoeften!

  Rate this page