Zlim is een landelijke keten van women’s gym’s. In al haar studio’s kun je werken aan je doelen op het gebied van Body (bewegen) Food (voedingsbegeleiding) en Mind (mindset & leefstijlcoaching). Een vrouwensportschool met een compleet pakket om goed voor jezelf te zorgen!

Onze klant stond voor de uitdaging om de gevel van hun gloednieuwe pand te vernieuwen en koos voor Specialist in Reclame om dit ambitieuze project tot leven te brengen. Met de specifieke behoeften van de klant in gedachten – het implementeren van letters met licht, dubbelzijdige banieren en raambelettering – gingen we aan de slag om een op maat gemaakt, opvallend ontwerp te creëren.

De locatie van het nieuwe pand binnen het centrum bracht echter bepaalde richtlijnen met zich mee vanuit de gemeente. Hierbij moest ons ontwerp niet alleen de goedkeuring van de klant, maar ook van de gemeente verdienen. Onze getalenteerde ontwerpers werkten nauw samen met de klant om een visueel concept te ontwikkelen dat niet alleen de branding identiteit van de klant weerspiegelde, maar ook voldeed aan de strikte voorschriften van de gemeente.

Na enkele iteraties en aanpassingen werd het ontwerp goedgekeurd door de klant, waarna we gedetailleerde schaaltekeningen maakten voor de vergunningaanvraag. Deze tekeningen omvatten essentiële informatie zoals de gebruikte materialen en de exacte hoogte van de letters, gemeten vanaf de grond tot aan de schroef. Deze gedetailleerde aanpak was cruciaal om de goedkeuring van de gemeente te verkrijgen.

Met de vergunning op zak zijn we onmiddellijk overgegaan tot de productiefase. Ons toegewijde team zorgde ervoor dat elk detail van het ontwerp met uiterste precisie werd gerealiseerd. Eenmaal gereed, planden we een ontmoeting met de klant om het eindproduct te presenteren en te leveren.

Het resultaat was een prachtig pand met een opvallende gevel die niet alleen voldeed aan de eisen van de klant en de gemeente, maar ook een blijvende indruk achterliet. Een tevreden klant en een geslaagd project zijn voor ons het ultieme bewijs van de toewijding en expertise die Specialist in Reclame in elk project investeert.

Doe waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook!