Midden in de Wijnhaven staat een pand verdeeld tussen een apotheek en een huisartsenpraktijk, elk met een eigen huisstijl en logo. De opdracht: installeer doosletters en raambelettering. Echter, de uitdaging was extra complex omdat externe installatie op de gevel niet was toegestaan.

Deze beperking daagde ons uit om niet alleen een duidelijk onderscheid tussen de twee entiteiten te creëren met verschillende logo’s die toch een geheel moesten vormen, maar ook om de doosletters van binnenuit aan te brengen en ervoor te zorgen dat deze zowel opvallend als inspirerend zou zijn.

Onze innovatieve aanpak omvatte het gebruik van slimme frames en verlichting om de doosletters van binnenuit te plaatsen. Hierdoor ontstond niet alleen het gewenste onderscheid, maar werden de logo’s ook op een opvallende manier geaccentueerd.
Wat betreft de raambelettering, hebben we een flora en fauna-geïnspireerd ontwerp gecreëerd, dat niet alleen de identiteit van de apotheek en
de huisartsenpraktijk weerspiegelde, maar ook de gewenste privacy waarborgde.

Beide eigenaren waren uiterst tevreden met onze diensten, waarbij we niet alleen rekening hielden met hun individuele logo’s en visies, maar ook met de complexe uitdagingen van de beperkte installatieruimte.

De doosletters werden van binnenuit geplaatst, waardoor een helder onderscheid ontstond tussen de apotheek en de huisartsenpraktijk zonder in te leveren op zichtbaarheid en impact.

De raambelettering, geïnspireerd door flora en fauna waarborgde niet alleen de gewenste privacy maar gaf ook een inspirerende uitstraling.

Door de strategische plaatsing van de raamstickers en aanpassingen aan het gebruikte foliemateriaal, hebben we de klantvraag volledig en bevredigend beantwoord, resulterend in een unieke en effectieve gevelpresentatie.

Doe waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook!