De Westblaak Apotheek, een ware eyecatcher in het hart van Rotterdam Centrum, benaderde ons met een uitdagend verzoek. De nieuwe eigenaresse had een visie: behoud de naam, maar geef de gevel een moderne touch, ver weg van de gebruikelijke saaie letters. Met een fris logo in de hand waren de mogelijkheden eindeloos, maar we stonden voor een extra uitdaging: het pand bevond zich op een hoek, wat de mogelijkheden enigszins beperkte.

Te midden van het stadscentrum kwamen daar ook nog de strikte regels van de gemeente voor gevelreclame bij. Ondanks deze obstakels gingen we van start met een creatief proces dat de identiteit van de apotheek zou transformeren. Voor het imposante pand stelden we een totale LED-strip voor, ontworpen om vanaf een afstand de aandacht te trekken. Daarnaast adviseerden we subtiel maar ook opvallende doosletters, strategisch geplaatst aan de hoeken van het pand, om overdadigheid te voorkomen. Aan de twee zijden voegden we haakse borden met verlichting toe voor een gebalanceerd geheel.

Het enthousiasme van de klant groeide met elk ontwerpvoorstel, en na groen licht voor het definitieve ontwerp, startten we onmiddellijk met de productie. Net op tijd voor de openingsdatum leverden we een resultaat dat niet alleen voldeed aan de verwachtingen van de klant, maar ook een opvallende toevoeging vormde aan het centrum van Rotterdam. Een zeer tevreden klant en een gevel die de aandacht trekt – dat is waar we bij Specialist in Reclame voor staan!

Doe waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook!